Aandoeningen
Maak een afspraak

Maak vandaag nog uw tandartsafspraak!

Openingstijden

Aandoeningen

Als u patiënt bij Tandarts Zaandam wordt, komt u voorafgaand aan de behandeling voor een eerste bezoek in onze praktijk aan Westzijde 212, 1506 GG Zaandam. We doen er alles aan om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Bent u bang voor de tandarts, geef dit dan van tevoren aan via info@tandartszaandam.nl of bel ons op 075- 6163112, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De eerste afspraak duurt circa 20 minuten. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Indien nodig maken we een gebitsoverzichtsfoto en twee kleine röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen. Er vinden tijdens deze eerste afspraak dus geen behandelingen plaats. Deze afspraak is zo uitgebreid omdat we het belangrijk vinden om samen een goede start te maken met het behouden of verbeteren van uw mondgezondheid bij Tandarts Zaandam. Wij kijken weer fris en onafhankelijk naar uw persoonlijke situatie. Samen met u maken we ook een persoonlijk behandelplan voor de lange termijn. Wat zijn uw wensen ten aanzien van uw gebit?

Voorkom gebitsproblemen

Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen raden wij u aan regelmatig een bezoek te brengen aan de mondhygiëniste bij Tandarts Zaandam. Bij ons kunt u terecht voor een afspraak met een mondhygiënist. U heeft hiervoor geen verwijzing van de tandarts nodig. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via info@tandartszaandam.nl of ons bellen op 075- 6163112.