Behandelingen
Facings
Maak een afspraak

Maak vandaag nog uw tandartsafspraak!

Openingstijden

Facings laten plaatsen in Zaandam

Facings laten plaatsen bij onze praktijk in Zaandam, is niet alleen dé oplossing voor het verfraaien van uw gebit, maar ook een manier om zelfvertrouwen en uitstraling te vergroten. Door de stand, vorm en kleur van uw tanden met facings aan te passen, tovert u uw gebit om naar een frisse en stralende lach. Beschadigde tanden worden met deze methode in een oogwenk omgetoverd naar hun oorspronkelijke glans. Overweegt u facings te laten plaatsen? Lees dan verder.

De magie achter facings

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met tanden die er minder verzorgd uitzien, of het nu gaat om verkleuring, scheefstand of kleine breuken. Facings bieden hier de uitkomst. Ze bestaan uit een laagje tandkleurig vulmateriaal, gemaakt van composiet of porselein, dat zorgvuldig op de tand wordt geplakt. Hiermee krijgt elk gebit een tweede kans. Onze Turkse tandarts kan met facings een veelvoud aan imperfecties in uw gebit corrigeren. Of het nu gaat om het vullen van spleetjes, het repareren van een afgebroken tandhoek, het witter maken van verkleurde tanden, of het maskeren van scheve tanden – facings bieden de oplossing. Tevens zijn ze een goed alternatief voor het laten plaatsen van kronen.

Kiezen tussen composiet en porselein

Bij het overwegen van facings heeft u de keuze tussen twee materialen: porselein of composiet. Porseleinen facings staan bekend om hun duurzaamheid en kleurvastheid, terwijl composiet facings vaak door zorgverzekeraars worden vergoed en als weefselbesparend worden beschouwd. Facings zijn een langetermijninvestering in uw gebit. Met de juiste zorg kunnen ze tot wel vijftien jaar of langer meegaan. Een goede mondhygiëne is hierbij cruciaal. Heeft u vragen over de behandeling met facings of wilt u tips voor het onderhoud ervan? Wij lichten deze tandartsbehandeling graag toe.

Maak de stap naar uw droomglimlach

Is het tijd om uw glimlach te transformeren en het zelfvertrouwen dat daarbij hoort te omarmen? Maak dan vandaag nog een afspraak om facings te laten zetten. Telefonisch zijn wij bereikbaar en ons team staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Uw stralende glimlach is slechts een telefoontje verwijderd.