Cosmetische tandheelkunde in Zaandam

Mondhygiënist bezoeken in Zaandam

Onze cosmetische tandheelkunde in Zaandam transformeert niet alleen uw glimlach maar kan ook uw zelfvertrouwen een enorme boost geven. Deze specialisatie binnen de tandzorg draait om het esthetische aspect van uw gebit. Of u nu droomt van wittere tanden, rechtere tanden of het herstellen van een beschadigde glimlach, bij ons kunt u terecht voor een oplossing op maat.

Is u gebit toe aan een cosmetisch tandheelkundige behandeling?

Cosmetische tandheelkunde: de wonderen van esthetische verbeteringen

Cosmetische tandheelkunde kent diverse behandelingen, elk gericht op een specifiek resultaat. Zo zorgen facings voor een stralende en uniforme glimlach door kleine oneffenheden en verkleuringen te corrigeren. Tandimplantaten zijn dan weer dé oplossing wanneer u een of meerdere tanden mist, ze functioneren en voelen als natuurlijke tanden. Kronen, aan de andere kant, zijn bedoeld om beschadigde of verzwakte tanden te herstellen, zodat u zonder zorgen kunt eten, lachen en praten. Zelfs op het moment dat uw eigen tanden goed zijn, maar een gele tint hebben, lossen wij dit op door uw tanden te bleken.

Tandplak en tandsteen laten verwijderen door een mondhygiënist

Zet de stap naar de glimlach van uw dromen

Uw droomglimlach is slechts een klik verwijderd! Via ons online contactformulier kunt u zich eenvoudig en snel aanmelden. Tandarts Zaandam kijkt er naar uit om samen met u de mogelijkheden van cosmetische tandheelkunde te verkennen en u dichter bij de glimlach van uw dromen te brengen. Als dat eenmaal bereikt is, helpt onze mondhygiënist u bij het verzorgen en onderhouden van uw nieuwe gebit. Wacht niet langer en ontdek wat onze tandartspraktijk voor u kan betekenen!

Een greep uit onze behandelingen

Facings

Facings verfraaien uw gebit met vorm en kleur. Krijg een nieuw aanzicht!

Kronen & Bruggen

Kronen en bruggen vervangen tanden met precisie en functie.

Kindertandarts

Welkom bij onze kindertandarts. We zijn goed met kinderen en melktanden.