Gebitsreiniging in Zaandam

Gebitsreiniging bij de mondhygiënist in Zaandam

Een gebitsreiniging in Zaandam is meer dan alleen een behandeling; het is een belangrijke stap in de zorg voor uw mondgezondheid. Dagelijks stapelen voedselresten, bacteriën en tandplak zich op tussen en op uw tanden, wat kan leiden tot tandsteen en andere mondaandoeningen. Het regelmatig ondergaan van een professionele tandreiniging in Zaandam helpt deze problemen te voorkomen. In onze praktijk helpen we u graag verder.

Bent u op zoek naar een mondhygiënist voor een gebitsreiniging?

Het belang van een gebitsreiniging

Een frequente tandreiniging doet meer dan alleen zorgen voor een mooie glimlach. Het helpt tandvleesziekten voorkomen, vermindert de kans op tandbederf en versterkt de algehele gezondheid van uw mond. Een bezoek aan de mondhygiënist is daarom niet alleen aan te raden voor een grondige gebitsreiniging, maar ook voor passend advies. U wilt niet dat een onbehandelde tandvleesontsteking uitloopt in een parodontale lapoperatie.
Tandplak en tandsteen laten verwijderen door een mondhygiënist

U ontvangt professioneel advies van onze experts

Tijdens uw afspraak in onze tandartspraktijk, wordt u voorzien van deskundig advies. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten, maar kunt u ook instructies krijgen voor het beter poetsen, stoken of flossen van uw tanden. Dit is een onderdeel van de gebitsreiniging die u thuis dagelijks kunt uitvoeren. Door dit te doen zult u merken dat een tandreiniging minder vaak nodig is.

Maak vandaag nog uw afspraak

Niets is zo vervelend als onzekerheid over een slechte adem, vooral tijdens persoonlijke of zakelijke ontmoetingen. Dit kan een indicatie zijn van dieperliggende mondproblemen. Bij Tandarts Zaandam zorgen we niet alleen voor een grondige tandreiniging, maar geven we ook persoonlijk advies om een slechte adem en andere mondklachten te voorkomen. Zet de stap naar een gezond en fris gebit. Maak vandaag nog uw afspraak voor een gebitsreiniging!

Een greep uit onze behandelingen

Parodontitis

Tandplak kan tanden en tandvlees aantasten, waardoor pockets ontstaan.

Tanden bleken

Verzorg uw tanden voor een stralende lach. Dagelijkse reiniging en tandartsbezoeken.

Wortelkanaalbehandeling

Tanden hebben wortels en pulpa die ontstoken kunnen raken door tandproblemen.