Westzijde 212 1506 GG Zaandam
075- 6163112

Klantenreviews

Wij zijn trots met onze gemiddelde beoordeling van 4.5 sterren! We vinden het belangrijk dat al onze patiënten met een goed gevoel in de tandartsstoel zitten. Laat hier uw review achter om te laten weten wat u van onze praktijk vindt!

Abby
Deskundig en prettig

Mijn bezoek aan de tandarts verliep prettig. Hij heeft mij genoeg tips gegeven voor het onderhouden van mijn tanden. Gelukkig heb ik geen gaatjes.

Brechtje
Prettige praktijk

Vriendelijk en belangstellend. Zij kwam zeer resoluut en bekwaam over. Patiënt vriendelijke praktijk en alles in een wat je nodig hebt.

Henk
Goed geholpen

voor een spoedafspraak moest ik mijn verstandskies eruit laten trekken. Binnen enkele tellen konden ze mijn verlossen van de pijn. Erg professioneel en snelle behandeling!

Salim
Tevreden

De mondhygiëniste is erg vriendelijk en deskundig. Ze heeft mijn gebit goed schoon gemaakt. Ik heb alleen controles en heb een zeer goed gebit gehouden, al mijn hele leven.

Eva
Uitstekende tandartsen

Ik ben overgestapt van mijn huidige tandarts naar Tandarts Zaandam en wat een verschil! Deze praktijk voor tanden bleken is erg vriendelijk en ze geven duidelijk uitleg. Ik raad het iedereen aan!

123

Plan uw afspraak

I.v.m. de coronacrisis zijn we open voor spoedpatiënten in de hele regio.