Westzijde 212 1506 GG Zaandam
075- 6163112

Klantenreviews

Wij zijn trots met onze gemiddelde beoordeling van 4.5 sterren! We vinden het belangrijk dat al onze patiënten met een goed gevoel in de tandartsstoel zitten. Laat hier uw review achter om te laten weten wat u van onze praktijk vindt!

Rik
Prima!

De mondhygieniste had mij veel geleerd hoe ik m'n gebit moet onderhouden. gek genoeg wist ik daarvoor niks ervan. Behandeling vond ik iets enger maar het resultaat mag er wezen. Top!

Victor
Prima behandeling

Ik ben tevreden over de tandartspraktijk in zijn geheel. De orthodontisten, mondhygienisten enzevoorts. Ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad en het proces verliep vlekkeloos. Goede uitleg gehad. Alles was goed verlopen.

Mo
Shiny

Ik wil graag even laten weten dat ik heel blij ben met mijn facings!!! Bedankt Tandarts Zaandam, al mijn tanden hebben nu dezelfde kleur ik durf weer te lachen!

Erik
wortelkanaalbehandeling

Had plotseling erge last van mijn kies dus heb IN HET WEEKEND gebeld met spoed en kon meteen een afspraak maken, ook al is dit niet mijn vaste tandarts. En wat bleek? Een ontstoken wortelkanaal. Alles netjes opgelost door de vriendelijke tandarts van Tandarts Zaandam. Nergens last meer van. Ga zo door!

Anneke
goede tandarts

ga hier al jaren heen lekker dicht bij de deur en veel spesialisten dus zo doorverwezen als het nodig is gelukkig niet te vaak maar anders zit je zeker goed

123

Plan uw afspraak