Westzijde 212 1506 GG Zaandam
075- 6163112

Over Tandarts Zaandam

Welkom bij Tandarts Zaandam

Wilt u een implantologie-, wortelkanaal-, parodontitis- of narcosebehandeling ondergaan? Dan bent u bij onze moderne praktijk van harte welkom. We zijn een professionele tandheelkundige kliniek waar het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze praktijk heeft twee locaties: Westzijde 212 en E.Heimansstraat 21.

over tandarts zaandam

Complete mondzorg

Niet iedereen gaat met plezier naar de tandarts. Binnen een aantal stappen kunnen we achterhalen wat het gebitsprobleem is en we zullen er een passende behandeling voor uitvoeren. Zelfs voor patiënten met angst voor de tandarts bieden we een behandeling op maat. Onze professionele team van diverse specialisten kan uw gebit in een gezonde staat brengen of onderhouden. We bieden u behandelingen van A tot Z: van reguliere mondzorg tot cosmetische ingrepen.

Raadpleeg onze behandelingen pagina voor een compleet overzicht van onze specialisaties.

Moderne technologie en apparatuur

Continu investeren we in de allerbeste dentale technologieën en technieken die ons helpen bij het behalen van de beste resultaten en om uw ervaring bij de tandarts prettig te laten verlopen. Onze tandspecialisten werken met de beste hulpmiddelen van diverse top leveranciers. Bekijk onze leveranciers.

Ruime openingstijden

Een tandprobleem kan op elk moment geschieden. Daarom heeft onze praktijk ruime openingstijden voor patiënten die in de avonduren of in het weekend behandeld moeten worden.

Maandag – Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00

Afspraak in de avonduren mogelijk. Heeft u een spoedafspraak nodig? Plan hier uw spoedtandartsbehandeling in.

Waarom bij Tandarts Zaandam?

Onze tandartspraktijk, van receptie tot aan mondspecialisten, hechten veel waarde aan de kwaliteit van de zorgverlening. Op diverse punten onderscheiden we ons van andere tandartspraktijken:

  • Behandelingen binnen uw budget
  • Onze tandartsen spreken meerdere talen
  • Uw nota komt achteraf
  • Korte wachttijden
  • Altijd bereikbaar, ook via e-mail
  • Locaties goed te bereiken en ideale parkeermogelijkheden

 

Aanmelden als nieuwe patiënt?

Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk? Schrijf u dan hier in.

Plan uw afspraak

I.v.m. de coronacrisis zijn we open voor spoedpatiënten in de hele regio.