Kosten tanden bleken

Kosten tanden bleken

Kosten tanden bleken

Wilt u een mooi wit gebit, maar wilt u eerst meer weten over de kosten voor het bleken van tanden? Dan snappen wij maar al te goed. Daarom zetten we alle mogelijkheden en kosten voor een stralende witte lach voor u op een rij.

 

Het bleken van tanden kan op heel veel verschillende manieren. Binnen onze praktijk zijn facings of veneer een veel gekozen manier om uw tanden te bleken. Bij Tandarts Zaandam kunt u de facings al laten plaatsen voor €180 euro per stuk. De kosten van het bleken van tanden ligt bij ons tussen de €150 en €400. Wilt u meer weten over de kosten voor tanden bleken of heeft u een specifieke vraag. Neem dan gerust contact met ons op over onze behandelingen en mogelijkheden.

Tanden bleken of facings?

Wanneer u niet helemaal zelfverzekerd bent over uw eigen gebit, omdat uw tanden niet helemaal de witte kleur hebben die u graag wilt, kan het bleken van tanden of facings een goed oplossing zijn voor u. Facings zijn de prijzige opties en geven langer resultaat. Doordat er bij deze optie een klein laagje over uw tanden wordt heen geplaatst veranderd niet alleen de kleur maar ook de vorm van het gebit.

 

Bij het bleken van tanden zijn uw tanden binnen no-time weer wit. Door bepaalde voedingsmiddelen, koffie, wijn of roken kunnen uw tanden in de loop der jaren geler worden. Het bleken van uw tanden is hiervoor de oplossing. Er kan bij onze tandartspraktijk gekozen worden voor bleken vanaf buitenaf of van binnenuit. Bij een niet te ernstige verkleuring kiezen we eigenlijk altijd vanaf buitenaf. Wij maken hierbij gebruik van een speciale bleeklepel en bleekgel.

Alle kosten tanden bleken op een rijtje

De kosten voor een bleekbehandeling voor uw tanden kunnen variëren tussen de €150 en €400 euro. Deze kosten kunnen erg verschillen. In de meeste gevallen zijn er meerdere bleekbehandelingen nodig, voor het mooiste resultaat. Bij Tandarts Zaandam profiteert u uiteraard van de laagste prijs en zult u binnen no-time genieten van uw stralende witte glimlach.

Uw tanden laten bleken door tandarts Zaandam

Wilt u meer weten over de kosten van het bleken van tanden of wilt u meer informatie over tanden bleken bij Tandarts Zaandam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze mondhygiënisten en tandartsen staan graag voor u klaar.