Vacature tandartsassistent Zaandam

Vacature tandartsassistent Zaandam

Vacature alert: Tandartsassistent(e) Zaandam

Tandarts Zaandam is per direct op zoek naar een fulltime Tandartsassistent(e) in Zaandam.
Tandarts Zaandam is een groepspraktijk met 2 locaties . Het team bestaat uit 4 tandartsen, 1 mondhygiënist  en 4 tandartsassistentes.
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze allround tandartsassistent(e).

Functie

Als assistente werk je nauw samen met verschillende tandartsen binnen onze praktijk. Wij zoeken een teamspeler, iemand die zich inzet voor onze gezellige tandartspraktijk. Heb jij flink wat doorzettingsvermogen en  ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je geen 8 tot 5 mentaliteit hebt. Ten slotte is werkervaring ook een pré.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 diploma tandartsassistent
  • Kennis van de WIP- richtlijn
  • Kennis van hygiëne en infectiepreventie in het kader van het steriliseren en desinfecteren van behandelruimtes, materialen en instrumenten. Kennis van instrumentarium en tandheelkundige materialen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal mondeling
  • Klant- en servicegericht
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een gezellig team die aan het doorgroeien is met verschillende specialismes. Je salaris is marktconform volgens de KNMT.

Jouw sollicitatie

Weet je dat na het lezen van de bovenstaande tekst dat deze functie voor jou is weggelegd? Stuur dan je motivatie met CV naar ons toe. Je kunt jouw CV en motivatiebrief sturen naar info@tandartszaandam.nl  of naar Tandarts Zaandam , Westzijde 212,1506 GG Zaandam. Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Dhr. B.Dastan of D.Dastan, tandarts-eigenaren, 075-6163112.